Innovatív megoldások
az egészség és a magas
termelés érdekében

Az MSD Animal Health a baromfivakcinák és a parazitaellenes
készítmények vezető szállítója a baromfiipar számára.
Elkötelezettek vagyunk a baromfi egészségének. jóllétének
és teljesítményének javítása és megőrzése mellett.

A mai baromfiipar innovatív megoldásokat igényel az újonnan felbukkanó betegségek elleni védekezésben. Az MSD Animal Health arra törekszik, hogy olyan készítményeket és szolgáltatásokat kínáljon, amelyek ténylegesen javítják az állományok teljesítményét és a nyereségességet.

Vevőink igényeinek lehető legjobb kiszolgálása érdekében az MSD AH baromfis csapata arra összpontosít, hogy partneri viszonyt alakítson ki vevőinkkel a betegségek megelőzése és az állományokban kialakuló termelési veszteségek minimalizálása érdekében.


Vezető szerep a megelőzés területén

A jelenleg elérhető legszélesebb termékportfolió birtokában számunkra az elsőrendű cél a betegségek megelőzése még azelőtt, hogy azok elhullásokat okozhatnának. Ugyanennyire elkötelezettek vagyunk más létfontosságú prevenciós stratégiák – köztük a diagnosztikai eljárások, a jólléti programok és a betegségfigyelés – mellett is. Az állatok egészségesen tartása minimalizálja a gyógykezelés szükségességét. Szenvedélyesen törekszünk arra, hogy a megelőzésre összpontosító kutatások, készítmények és szolgáltatások terén a lehető legjobb

Innováció a tudomány révén

Tudjuk, hogy ma a termelőknek új és az eddigieknél jobb megoldásokra van szükségük – mi ezért fordítunk nagy pénzösszegeket a legmodernebb színvonalat képviselő kutatásainkra és fejlesztéseinkre. A kutatásaink nem kizárólag a laboratóriumban zajlanak – a vevőink, köztük Önök is, segítenek nekünk azonosítani az állatok egészségét befolyásoló tendenciákat. Az Önök meglátásai elősegítik az e területen végzett folyamatos fejlesztéseinket, az élelmiszerbiztonság biztosítását és az állatok természetes növekedési potenciáljának optimalizálását. Azon dolgozunk, hogy elösegítsük a bőséges mennyiségű és megfizethető élelmiszer előállítását a világ népessége számára, a természetes erőforrások védelmének tiszteletben tartása mellett.

A jóllét javítása

Minden tevékenységünket az állatok jólléte inspirálja. Az új készítmények és az alkalmazási módszerek úttörő kifejlesztésétől kezdve addig, hogy elösegítjük az ügyfeleink menedzsment-stratégiáinak optimalizálását, olyan – a baromfiágazatban élvonalbeli – megközelítéseket fejlesztünk ki, amelyek javítják a baromfi komfortérzetét és gondozásának színvonalát. Osztozunk abban a felelősségben, hogy a minket tápláló állatokat kényelemben, betegségektől, stressztől és fájdalomtól mentesen kell tartani és nevelni. Ezt tudományos hátterünk és szakértelmünk biztosítja. Hiszünk abban, hogy ha azt tesszük, ami jobb az állatoknak, az mindannyiunk számára jobb lesz.

HU-NON-210400012