Intervet Hungária kft.

Az MSD Animal Health, a világ vezető állatgyógyászati vállalata, a Merck Sharp & Dohme állatgyógyászati divíziója. Az Egyesült Államokban és Kanadában a Merck Sharp & Dohme nevet használjuk, míg a világ többi részén, így Európában is az MSD (Merck Sharp & Dohme) nevet.

Az MSD Animal Healthnél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy értéket teremtsünk az állatorvosok, a tenyésztők, az állattulajdonosok és a társadalom egésze számára.

Célunk, hogy innovatív állategészségügyi készítményeink és szolgáltatásaink révén olyan integrált megoldásokat kínáljunk, melyek maradéktalanul kielégítik ügyfeleink egyre növekvő igényeit és biztosítják az állatok egészségének megőrzését és teljesítményük növelését.

Innovatív megoldásaink lehetővé teszik a társállatok és gazdáik számára, hogy maradéktalanul élvezhessék az együtt töltött időt, míg a haszonállatok vonatkozásában termékeink és szolgáltatásaink segítik az állatok egészségének megőrzését és a biztonságos élelmiszerellátást.

Bevételeink jelentős részét arra használjuk fel, hogy dinamikusan fejlesszük kutatási erőforrásainkat, gyártási folyamatainkat és a globális ellátási láncot.
Míg energiáinkat az állatgyógyászatra összpontosítjuk, emellett szorosan együtt dolgozunk kollégáinkkal a humán gyógyászatból is, hogy egymást erősítve profitáljunk abból az egyedülálló erőt képviselő innovatív tudományos háttérből, ami az MSD-nél rendelkezésünkre áll. Erősítjük tudásunkat a partnereinkkel való együttműködésből szerzett tapasztalatokkal is, így eredményesen dolgozunk együtt biotechnológiai cégekkel, egyetemekkel és kutató-fejlesztő intézetekkel, új termékek és technológiák széles köréhez jutva ezáltal.

Folyamatos és szoros kapcsolatot tartunk fenn az állatorvosokkal, tenyésztőkkel, és az állattulajdonosokkal. Az a célunk, hogy innovatív termékeink és szolgáltatásaink túlmutassanak a betegségek hagyományos megelőzési vagy kezelési céljain és igazodjanak ügyfeleink megújuló igényeihez.

Napi munkánk során arra helyezzük a hangsúlyt, hogy az Önök igényeit minél magasabb szinten, minél testre szabottabban ki tudjuk elégíteni a már Magyarországon is elérhető modern betegségmegelőző és terápiás megoldásaink, valamint egyedülálló kiegészítő szolgáltatásaink révén.

Az MSD Animal Health ma vadonatúj vállalat. Holnap is új vállalat lesz. És holnapután is. És azt követően is. Csak ezzel a tudattal és eltökéltséggel leszünk képesek mindig újat és újat nyújtani és a leginkább megbecsült partnerévé válni ügyfeleinknek! Mindannyian azért dolgozunk, hogy ezt elérjük Önöknél és megtisztelő bizalmukat megtartsuk a jövőben is.