SZELEKTÍV SZÁRAZRA ÁLLÍTÓ KEZELÉSI PROGRAM

A tejtermelő tehenészetekben előforduló három fő probléma, vagyis a mastitis, a fertilitási zavarok és a sántaság közül a mastitis az a betegség, amely a leginkább befolyásolható egy jól megtervezett védekezési program végrehajtásával.

Az MSD Animal Health Szelektív Szárazra Állító Kezelési Programját azért hoztuk létre, hogy rendelkezésre bocsássuk mindazokat a menedzsment eszközöket és erőforrásokat, amelyek segíthetnek leküzdeni a mastitis jelentette problémát a tejtermelő állományokban.

Együtt sikeresek lehetünk a tőgygyulladás elleni védekezésben!

A PROGRAM ELŐNYEI

A fogyasztók és az ágazat által elfogadott

Megfelel a jövőbeli szabályozási változásoknak

Csökkentett és körültekintő antibiotikum-használatot biztosít

MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNIA?

A mi Szelektív Szárazra Állító Kezelési Programunk egy átfogó, holisztikus platform, amely a problémák minimalizálására és a szelektív kezelés sikerének maximalizálására alkalmas protokollokat nyújt a szárazonállás előtti, alatti és utáni időszak esetében egyaránt.

AZ 5 ELLENŐRZÉSI PONT

Programunk lehetővé teszi a tejtermelők számára, hogy 5 meghatározott ellenőrzési programon keresztül gondoskodjanak az egyes tehenekről.

ISMERTETŐ FÜZET: A MI SZELEKTÍV SZÁRAZRA ÁLLÍTÓ KEZELÉSI PROGRAMUNK

Olvassa el a programot bemutató ismertetőt és tudja meg, hogy Ön már rendelkezik-e a megfelelő megelőzési protokollokkal, vagy vannak-e még gazdaságában olyan területek, melyek javításra szorulnak a szelektív kezelés sikerének biztosítása érdekében.

LEGYEN TÁJÉKOZOTT!


TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT, HOGY MÉG TÖBB INFORMÁCIÓT KAPJON.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.