Az MSD Animal Health új forgalmazási rendszert vezet be a magyarországi ügyfélkapcsolatok optimalizálása érdekében

Alapos elemzést követően az MSD Animal Health úgy döntött, hogy megváltoztatja termékei forgalmazásának módját Magyarországon és közelebb kerül ügyfeleihez, ezáltal egyszerűsítve velük a kapcsolattartást, továbbá javítja ellátási láncának hatékonyságát.

Budapest, Magyarország, 3.07.2023 – Az MSD Animal Health folyamatosan felülvizsgálja rendszereit és folyamatait annak érdekében, hogy a társaság olyan optimalizált üzleti modellt biztosítson, amely pozitív hatással van ügyfeleink üzletmentére.

Eddig az MSD Animal Health portfóliójában megtalálható termékek nagykereskedői hálózaton keresztül kerültek értékesítésre az ügyfeleknek.

2023. júliusától kezdődően valamennyi biogyógyszerészeti termékünk elérhető lesz közvetlenül is az MSD Animal Health-től a magyarországi állatorvosok, klinikák és állattenyésztő gazdaságok részére. Az ügyfelek megrendeléseiket az új ePlatformunkon vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül tudják leadni.

A változások mögött álló víziónk egy Következő Generációs Partnerség kialakítása annak érdekében, hogy a vásárlói élményt fejlesszük, az árak átláthatóságát növeljük és az új termékeinkhez gyorsabb hozzáférés biztosítsunk ügyfeleink számára.

Jan Ráža, az MSD Animal Health magyarországi vezetője elmondta: “Legfőbb célunk a termékellátás és szállítás felelősségteljes biztosítása és ügyfeleink igényeinek kielégítése, egyidejűleg biztosítva az állatok jólétét is. Ezért örömmel indítjuk el ezt az új Következő Generációs Ellátási Lánc Modellt az MSD Animal Health termékek magyarországi forgalmazása vonatkozásában. Ezek a változások jelzik annak az új útnak a kezdetét, amelyre ügyfeleinkkel együtt kívánunk lépni az állatok jobb, egészségesebb jövője érdekében.”

Kérjük azon új ügyfeleket, akik az MSD Animal Health termékeket az új ePlatformon keresztül kívánják megvásárolni, hogy látogassák meg Kérdések és Válaszok oldalunkat, amely az alábbi linken érhető el: https://shop.msd-animal-health.hu

HU-NON-230600004