Bejelentkezés Regisztráció

8 április 2016

Megalakul az MSD Animal Health Közép-Európai Régiója!


Tisztelt Partnerünk,

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2016. május 1.-étől Magyarország, Csehország, Lengyelország és Szlovákia összevonásával megalakul az MSD Animal Health innovatív gyógyszergyártó vállalat Közép-Európai Régiója.

A Közép-Európai Régió ügyvezető igazgatója Dr. Gróf István.

A Közép-Európai Régió megalakítása számos előnnyel jár majd az állatgyógyászatban tevékenykedő partnereink részére. Célunk, hogy még hatékonyabb üzleti partnerei legyünk Önöknek, és az országhatárokon túllépve elhozzuk az Önök praxisa és telepe számára a legjobb nemzetközi és közép-európai gyakorlatokat.

A Közép-Európai Régió alakulása során az MSD Animal Health minden állatfajra (baromfi, sertés, szarvasmarha, társállat) vonatkozóan régiós üzletágvezetői pozíciókat hoz létre, amelyek biztosítják, hogy jobban átfoghassuk a négy országot és integrált megoldásokkal szolgálhassunk az Önök számára.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ezzel egy időben a ország-specifikus jellemzőket továbbra is szem előtt tarjuk, illetve a nemzeti különbségeket is figyelembe vesszük a működés során. A régiós üzletágvezetők mellett mind a négy állatfajra kinevezésre kerül egy-egy országos értékesítési menedzser is, akik az országon belül biztosítják az üzletmenet akadálymentességét.

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy partnereinkkel továbbra is magyar nyelven fogunk kommunikálni.

Hamarosan jelentkezni fogunk további részletes információkkal a változásokat és a kinevezéseket illetően.

További kérdése esetén kérem keressen minket bizalommal.

Budapest, 2016. április 8.

Tisztelettel
Owolabi Szilvia
Marketing és PR
MSD Animal Health
szilvia.owolabi@merck.com
+36203330732