Bejelentkezés Regisztráció

16 augusztus 2007

Kutya

Gazdátlan kutyák egészségnapja Koltai Róberttel

Kutyánk egészsége mindannyiunk közös ügye!
Elhagyatva de nem elfeledve!

Az Intervet Hungária Kft. Magyarország egyik vezető állatgyógyszer-gyártó és forgalmazó cége több ezer darab, összesen több millió forint értékű féregtelenítő tablettát adományozott Magyarország menhelyein élő kutyák számára. A hivatalos átadáson, amelyet augusztus 16-án a Herman Ottó Állatotthonban tartottak, Koltai Róbert is jelen volt.


A férgek elleni védekezés évente sok ezer forintba is kerülhet, de mindenképpen megéri, hangsúlyozzák a szakemberek. A kutyák rendszeres, negyedéves féregtelenítésével komoly rendellenességek kialakulását előzhetjük meg, illetve védettséget nyerhetünk egyes, emberekre is veszélyes paraziták ellen. Az orsóféreg ránk is veszélyes, általában az állat simogatása után a kezünkről kerülhet fertőző lárva a szervezetünkbe. Az Intervet Hungária Kft a menhelyeken élő kutyák támogatására és segítésére szánt akciójával a felelős állattartók figyelmét is szeretné felhívni a rendszeres féregtelenítés fontosságára.

Az Intervet ezúttal a gazdátlan kutyákat szeretné segíteni a több ezer darab tabletta adományozásával, hiszen a gazdátlan kutyák egészségének óvása ugyan olyan fontos, mint azoké, akiket a szerető gazdáik figyelme védelmez.

Koltai Róbert a Herman Otto Állatotthonban megtartott ajándékozás kapcsán elmondta: „Mindig öröm, amikor a mellettünk, velünk élő állatokról gondoskodunk, és még ennél is jobb érzés a gazdátlan állatok megsegítése. Őszinte és jó érzés volt részt venni ebben!

A Herman Ottó Állatotthon vezetője, Szekeres Gábor az adományozás kapcsán kifejezte háláját az Intervet Kft. segítségével kapcsolatban. „Ezek a tabletták elengedhetetlenek a kutyák belső egészségének megőrzéséhez, előteremetésük viszont sokba kerül a menhelyek számára. Az Intervet kft. szponzorációjával komoly terhet vett le a vállunkról és hozzá járult a menhelyeken élő kutyák életminőségének növeléséhez.”

Az Intervet társadalmi elkötelezettsége

Az Intervet Hungária Kft. számos adományozással és támogatással segítette már eddig is az állatvilágot, amelyekkel az állatvilág egészégének fontosságára igyekezett felhívni az emberek figyelmét. Ilyen többek között a rendszeres adományok küldése a Fővárosi Állat- és Növénykertnek, ahol nem csupán oltóanyagok ajándékozásával, de ott élő állatok örökbefogadásával is hozzá járul az állatok egészségéhez. A cég komoly támogatója ezen kívül a vakvezető kutyáknak is.


További információ:
Radó Tamás– Café PR Kft.
Tel: 450-5003, Email: radot@cafepr.hu

vagy

Horváth Eszter – Café PR Kft
Tel: 450-5066, Email: horvathe@cafepr.hu


Az Intervet Hungária Kft-ről:
Az Akzo Nobel állat-egészségügyi üzletága, az Intervet elkötelezett munkát folytat a korszerű állat-egészségügyi készítmények kutatása, fejlesztése, gyártása és terjesztése érdekében. Az Intervet a világ legnagyobb állatoltóanyag- és a harmadik legnagyobb állatgyógyszer-gyártó cége, Európában pedig e szektor vezetője, Magyarországon a legnagyobb vakcina- valamint a második legnagyobb állatgyógyszer-forgalmazóként van jelen.
Az Intervet Hungária Kft. az állatgyógyszerek területén az egyik legszélesebb termékskálával rendelkező cég; vakcinák, antibiotikumok, antiparazitikumok szinte minden állatfajra kiterjedő választéka alkotja a listát. A baromfi-, sertés-, szarvasmarha-, kutya-, macska- és lóvakcinák, tőgy- és méhinfúziók valamint hormonkészítmények területén évek óta a piac meghatározó szereplője.
További információért kérjük, látogassa meg a www.intervet.hu honlapot.