Bejelentkezés Regisztráció

25 február 2010 Budapest

Harmadik Intervet Nap

III-Intervet-Nap-926

Immár harmadik alkalommal került megrendezésre az Intervet/Schering-Plough Animal Health szokásos év eleji rendezvénye, melynek február 25-én a budapesti MOM Park Palace Cinemas adott otthont. A hagyományokhoz híven 3 szakterületrôl hívtuk meg üzleti partnereinket és az állatorvosokat, hogy egy teljes napot eltöltsünk velük, sertés-, baromfi -egészségügy, illetve kisállat-gyógyászat témakörben. A rendezvény címe idén a Van új a nap alatt címet kapta, mely jelzi, hogy az Intervet a 2010-es évben is tud újdonságokkal szolgálni, és az állatgyógyászati piacon az innovatív vezetô szerepét tölti be.

Az Intervet/Schering Plough fi lozófi ája szerint a folyamatos továbbképzés és a szakmai újdonságok megosztása elôsegíti a hatékonyabb állatgyógyítást, ami által gazdasági elônyre is szert tesznek partnereink.

Idén is felkértük a szakma jeles képviselôit, hogy tartsanak elôadásokat és osszák meg tudásukat a kollégákkal. Több külföldi elôadóval, magyar, de külföldön élô szakemberekkel és országunk legelismertebb állatorvosainak segítségével egy olyan szakmai programot kínáltunk, melyben mindenki talált érdeklôdésének megfelelôt.

Intervet-Nap-2

Elôadóink közül dr. Beata Claude, az Állatlélektan Szövetség elnöke Franciaországból érkezett, és a kisállatok magatartás problémáiról beszélt, dr. Ferdinand Entenfellner pedig – aki a PCV2 elleni vakcinázással kapcsolatos tapasztalatait mutatta be – Ausztriából látogatott el hozzánk, ahol 370 farm állategészségügyi ellátásáért felelôs. Dr. Horváth Papp Imre úgyszintén a szomszédos Bécsbôl látogatott haza, gyakorlati tapasztalatait osztotta meg a közönséggel; elôadását érdekes fi lmillusztrációkkal tette még élvezetesebbé.

A sertés-egészségügy iránt érdeklôdô kollégák a cirko-vírus okozta betegségekkel kapcsolatban tehettek szert új ismeretekre, elméleti és gyakorlati oldalról úgyszintén.

A baromfi sok az E. Coli baktérium témájában végzett legújabb kutatások eredményeit ismerhették meg, valamint telepi tapasztalatokat osztott meg a közönséggel a fertôzô bronchitis diagnózis témájában beszélô elôadó.

A kisállat-gyógyítás legérdekesebb témája a kutyák-macskák magatartásproblémái volt, melyrôl két elôadást is hallhattak a jelenlévôk, valamint a kezelés új lehetôségeit is feltárták.

Intervet-Nap-3

Persze nem csak az ismeretek megszerzéséért látogatnak el az Intervet Napra a kollégáink, hanem azért is, hogy kötetlen módon találkozhassanak szakmatársaikkal, vagy esetleg egy jó kávé vagy pogácsa mellett felelevenítsék a régi egyetemi emlékeket.

Az Intervet/Schering-Plough Animal Health idén is közel 500 érdeklôdôt látott vendégül, és a visszajelzések azt mutatták, hogy elégedetten távoztak a rendezvényrôl. Reméljük, hogy jövôre is velünk töltik a 4. Intervet Napot februárban!

További információ:
Owolabi Szilvia Marketing and PR
Intervet Hungária Kft – part of Schering Plough
szilvia.owolabi@sp.intervet.com telefon: +36 1 456 30 94 mobil: +36 20 333 0732