Bejelentkezés Regisztráció

21 június 2013

Az MSD Animal Health (MAH) tudósa kapta a Nemzetközi Állategészségügyi Szövetség Európai Részlegének (IFAH-Europe) díját

Szakmai díj a fertőzésellenes szerekkel kapcsolatos munka területén mutatott elkötelezettség, szakértelem és vezető szerep elismerésére


MAH IFAH Valerie_Thomas 


A Nemzetközi Állategészségügyi Szövetség (IFAH) Európai Részlegének évenkénti ülésén Rick Clayton a MAH tudósának, Valerie Thomas-nak (a Fertőzésellenes Szerek Munkacsoport elnökének) adta át a Szövetség szakmai díját a fertőzésellenes szerekkel kapcsolatos munka területén mutatott elkötelezettsége, szakértelme és vezető szerepe elismeréseképpen.


Rick Clayton emellett külön köszönetet mondott a munkacsoport minden tagjának, a különböző vállalatok és országos szövetségek képviselőinek az antibiotikum-rezisztencia kérdéskörével kapcsolatos szakmai dokumentumok kidolgozása terén tanúsított, folyamatos és elkötelezett munkájukért.


Az IFAH-Europe az állatgyógyszerek, vakcinák és más állategészségügyi készítmények gyártóit képviselő európai szövetség. Tagjai között európai vállalatok és nemzeti állategészségügyi szövetségek képviselői egyaránt megtalálhatók. E szövetségek helyi kis- és középvállalkozásokat és nemzetközi cégeket egyaránt magukban foglalnak. Az IFAH-Europe tagjai együttesen az állatgyógyászati készítmények európai piacának 90%-át képviselik.


Az IFAH-ra vonatkozó további információkért keresse fel a http://www.ifaheurope.org/about/about-ifah-europe.html honlapot.